A piskótával mindig kísérletezem. Próbáltam a japánt, amerikait, franciát, angolt – sajnos ezek egyike sem az én szájízemnek valók, túl tömör, túl zsíros, túl sok, túl édes…és ha ehhez még krém is van, akkor már tényleg túl sok. Így hát ez a receptem azoknak van, akik jobban szeretik, ha a piskóta könnyű, puha de mégis… Tovább »
Diétás piskóta 2.0 – plusz egy hozzávalóval finoman
A piskótával mindig kísérletezem. Próbáltam a japánt, amerikait, franciát, angolt – sajnos ezek egyike sem az én szájízemnek valók, túl tömör, túl zsíros, túl sok, túl édes…és ha ehhez még krém is van, akkor már tényleg túl sok. Így hát ez a receptem azoknak van, akik jobban szeretik, ha a piskóta könnyű, puha de mégis… Tovább »
Édesanyám szülinapjára készült ez a torta. Én kifejezetten a kézügyetlenségemről vagyok híres, ha ilyen kézműves dolgokról van szó. Hála az égnek ez a fajta díszítés egyáltalán nem nehéz, sőőőt. Majdnem hogy egyszerűbb mint egy teljesen sima felületet kenni egy tortára. A torta piskótája diétás és habkönnyű. Nem is lehet megmondani róla, hogy ezt bátran…
A túrótorták legegyszerűbbike. Finom és olyan mintha egy falat krémtúrófelhőbe harapnánk bele. A torta alapjába azonnal beleszerettem és ez is nagyon egyszerű. Annyira jó, hogy ezentúl minden olyan tortának ez lesz az alapja, aminek kekszalapja van (pl. sajttorta) :). A krémet 2 perc összeállítani. Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű! 🙂 EZ AZT ÉDESSÉGET TÉNYLEG ÉRDEMES,…