Igazán édes élet, diétásan is!

Cukormentes répatorta! Tüneményes és finom kis sütemények

  Ez a recept olyan süteményt garantál, amit bármelyik diétázó megehet. Nem csak finom, de szemetgyönyörködtető is.  Sokszor a gyerekek, ha nincs nekik tálalva, akkor nem eszik meg a répa szó hallatán. De arra garanciát vállalok, ha meglátják ezeket a sütiket szem nem marad szárazon és mind el fog fogyni, morzsa nem marad utána.  Felnőtteknek… Tovább »

Liszt-, tojás- és cukormentes tökéletesen diétás LIME TORTA

    Nos tudom, hogy telis tele van az internet “lisztmentes” tortákkal… ami persze nem szószerint igaz, mert mandulaliszt, kókuszliszt….stb. van benne… amitől nem mondhatnánk költséghatékonynak a recepteket. Ebben a receptben azonban semmilyen csonthéjas- és egyéb liszt sincs. Az alapot a legdiákabb csemegéből csinálom, de ha valaki nem szeretne benne olyan cukortényezőt, mint a mazsola,… Tovább »

Lazac spenóttal, kaporral. A tuti párosítás, és villámgyors!

    Lazac újabb verziója, ezúttal nyugati stílusban elkészítve. A forma és íze a letisztult szóval jellemezhető. A koral színú lazac és a gyönyörű smaragd zöld spenót találkozása. Ízben a kapros fokhagymás egyszerű vonalat követtem. Ahogy a mondás is tartja, “néha a kevesebb több”. Aki egyszer kóstolja, annak az jut eszébe, hogy harmónia és bársonyosság…. Tovább »

Vadas egy kicsit másként és diétásan. A megszokott ízű finom szósz!

    ( a fotóért ismét elnézést, írtam már, hogy nem vagyok profi ételfotós 🙂 ) A vadas azért más ebben a kontextusban, mert nincs benne marhahús… tudom tudom… az eredeti a “vadas marha”, azonban mivel én leginkább a csirkemellet szeretem, így meg kellett tanulnom ezerféle módon készíteni, hogy ne mindig csak az uncsi csirkemell… Tovább »

Kapros-joghurtos töltött káposzta egy kicsit másként, és diétás!

(A fotóért elnézést, nem vagyok egy profi éltelfotó-bűvész 🙂 ) Nos a mai ebédet írom le, ami most készült el. Imádom a nyári töltött káposztát, de nem szeretem a sertést, így adta magát, hogy csirkemellből csináljam… Mielőtt bárki azt mondaná, hogy “a csirkemell száraz”, kérem szépen ez nem lesz az. 🙂 A töltött káposzta készítésről… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!