Igazán édes élet, diétásan is!

Hamburger a legegyszerűbb, de a legnagyszerűbb módon

Tisztázzuk, ez NEM egy hizlaló étel, ha magunk készítjük. Én speciel még a pitát is elhagytam és csak salátával ettem a húst. Igen itt megtorpannék: általában, ha egy gyorsétteremben veszünk hamburgert és megkóstoljuk magában a húst rá kell jönnünk, hogy annak borzalmas íze van. Itt hála az égnek nem. Sőt akinek fontos, hogy mindenmentes ételt… Tovább »

Liszt és tojásmentes a Világ legegyszerűbb és legfinomabb csibefasírtja!

    Aki valami nagyon nagyot vár, azzal közlöm, hogy TÉNYLEG A LEGEGYSZERŰBB fasírt ez! 🙂 Nem mellesleg, ahogy a mondás is tartja, néha a kevesebb több. Itt megint érvényesül ez a szabály, sőt fokozhatnám az “egyszerű, de nagyszerűvel” is. 🙂 Ízben variálható a fűszerekkel, hiszen néha ilyet néha olyat szeretnénk enni, nem mindig egysíkúan…… Tovább »

Lazac spenóttal, kaporral. A tuti párosítás, és villámgyors!

    Lazac újabb verziója, ezúttal nyugati stílusban elkészítve. A forma és íze a letisztult szóval jellemezhető. A koral színú lazac és a gyönyörű smaragd zöld spenót találkozása. Ízben a kapros fokhagymás egyszerű vonalat követtem. Ahogy a mondás is tartja, “néha a kevesebb több”. Aki egyszer kóstolja, annak az jut eszébe, hogy harmónia és bársonyosság…. Tovább »

Thai lazacfilé zöldségekkel és barnarizzsel! egy csipetnyi kelet otthon és csak pár perc!

    Hát ilyen a végeredmény, amikor valaki olyat kér tőled, amit eddig csak tévés főzőcskében láttál elkészülni. ( Megjegyezném, hogy ez már másodjára készült el, mert az első annyira ízlett 🙂 ) A hozzávalókért nem kell sokat utazni és költeni, mert ha az ember kicsit körülnéz, rájön, hogy lehet lazacot a hűtőpultból is venni… Tovább »

Tatár beefsteak tojás nélkül, Piadina-val. Krémes, puha, egyszerűen nyami

    A tatáros történetem úgy kezdődött, hogy én nem szeretem…. majd megkért a párom, hogy csináljak neki. Mondtam, hogy “jó oké, kérd el nekem a nagybátyád receptjét”. Megcsináltam és mivel nekem eddig azért nem ízlett, mert a darálásnál ilyen “kukacos” maradt, ami azt jelenti, hogy látszódott a húsnak az a gilisztás formája, amit a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!