A krém sűrű állagú, de nem olyan, amiből elég egy kanál csupán. Tökéletes magában is egy kis tejszínhabbal, de torták, sütemények töltésére is mennyei. Ezt a csokoládé krémet már ezer meg egy éve ki akartam próbálni… Már az elkészítéstől iszonyat megkívántam…de amikor láttam a végeredményt, ott megszűntem létezni és csak arra vártam, hogy kinyalhassam… Tovább »
A tökéletes liszt és cukormentes csokoládé krém
A krém sűrű állagú, de nem olyan, amiből elég egy kanál csupán. Tökéletes magában is egy kis tejszínhabbal, de torták, sütemények töltésére is mennyei. Ezt a csokoládé krémet már ezer meg egy éve ki akartam próbálni… Már az elkészítéstől iszonyat megkívántam…de amikor láttam a végeredményt, ott megszűntem létezni és csak arra vártam, hogy kinyalhassam… Tovább »
Aki már kóstolta, azt egy életre a rabul ejtette, aki meg még nem az sürgősen pótolja eme mulasztását. A torta egy végletekig krémes, ám nem tolakodóan édes sütemény. Itt a ropogós és kissé darabos keksz mennyei kontrasztot alkot a sűrű, bársonyos textúrájú krémmel. Nem szaporítom tovább a szót, így is sokáig nem posztoltam újabb…
Jajj, ez egy nagy kedvencem! Sok tojásfehérje kell hozzá, azonban a maradék sárgájákat lefagyasztom és később egy tökéletes vaníliamártáshoz használom fel őket, pl. egy aranygaluskához. Sajnálattal közlöm, hogy tényleg túl gyorsan fogy el, ezért érdemes nagyobb társaságba rögtön kettőt is sütni, ha nem akarunk lebiggyesztett ajkakat látni, amiért nekik nem jutott egy MORZSA…