Amikor már majdnem feladtam…. Könnyűnek tűnik, de jó sok adag került a kukába mert túlsült a rossz hőfok miatt, vagy lapos maradt, vagy egyszerűen a profik receptjét követve lett egy tökéletes cukormázam a végére, amiből azonban képtelenség lett volna habcsókot sütni (azért én megpróbáltam tuti ami tuti, hátha az okosok jobban tudják – hát… Tovább »
Tökéletes habcsók (katimimi módra)
Amikor már majdnem feladtam…. Könnyűnek tűnik, de jó sok adag került a kukába mert túlsült a rossz hőfok miatt, vagy lapos maradt, vagy egyszerűen a profik receptjét követve lett egy tökéletes cukormázam a végére, amiből azonban képtelenség lett volna habcsókot sütni (azért én megpróbáltam tuti ami tuti, hátha az okosok jobban tudják – hát… Tovább »
A túrótorták legegyszerűbbike. Finom és olyan mintha egy falat krémtúrófelhőbe harapnánk bele. A torta alapjába azonnal beleszerettem és ez is nagyon egyszerű. Annyira jó, hogy ezentúl minden olyan tortának ez lesz az alapja, aminek kekszalapja van (pl. sajttorta) :). A krémet 2 perc összeállítani. Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű! 🙂 EZ AZT ÉDESSÉGET TÉNYLEG ÉRDEMES,…
Hát ilyen a végeredmény, amikor valaki olyat kér tőled, amit eddig csak tévés főzőcskében láttál elkészülni. ( Megjegyezném, hogy ez már másodjára készült el, mert az első annyira ízlett 🙂 ) A hozzávalókért nem kell sokat utazni és költeni, mert ha az ember kicsit körülnéz, rájön, hogy lehet lazacot a hűtőpultból is venni…